10 ÉVES A MOSZKVA KÁVÉZÓ

  10 ÉVES A MOSZKVA KÁVÉZÓ

  SHARE

  Idén töltötte 10. évét a Moszkva Kávézó Nagyváradon.  Nem szokatlan részükről a rengeteg koncert, vásár s hasonló események, de idén méginkább kitettek magukért. 

  Rengeteg kávézóba, kocsmába tévedtem már be az évek során. Az a helyzet, hogy mindig is imádtam felfedezni különböző utazásaim során a helyi érdekesebb, rusztikusabb, valamiben más, egyedi helyeket. Nagyváradon élek már egy pár éve, itt is ez volt az első célom, hogy felfedezzem ezeket. A Moszkva Kávézó nem egy kevésbé ismert, nagyon eldugott hely, viszont megőrizte az eredetiségét, ez látszik az embereken is, akik oda járnak, latszik a vezetőségen és azokon az embereken, akik ott dolgoznak/dolgoztak az elmúlt 10 évben.

  Elég sok interjút készítettem már a Moszkva falai között, leggyakrabban fellépőkkel. Egy véleményen vannak mind. Imádják. Tisztelettel és odaadással beszélnek mindannyian a vezetőségről, a szervező csapatról. Viszzavágynak, sőt legtöbb esetben vissza is jönnek, aztán a hátsó teremben, koncert után megpihennek, nosztalgiáznak.

  Az idei évet is dicsőségesen zárják, megkoronázzák egy fergeteges szilveszteri banzájjal. Az utolsó buli idén és az első 2020-ban.