AWAKE3 – az alternatívák és zenei élmények butikfesztiválja

AWAKE3 – az alternatívák és zenei élmények butikfesztiválja

SHARE

Újabb művészek csatlakoznak az eddig bejelentett fellépőlistához az Awake Fesztivál harmadik kiadására! A főszínpadon (The Cube) az Enter Shikari-val és a Coma-val is találkozhatunk. Kényes témákat nem csak a már eddig bejelentett Pussy Riot együttes fog feszegetni, hanem a brit együttes is, az Enter Shikari. Ők az elektronikus, atlernatív rock stílusát hozzák el a Teleki-birtokra.

Helyi fellépőkben sem szűkölködik a fesztivál. Románia egyik legkedveltebb nu-metal együttese, a Coma már húsz éve jelen van a romániai zenei színtéren.

Különböző színpadok, különböző zenei stílusok – így osztották fel a kínálatot a szervezők. A The River Stage az elektronikus zene kedvelőinek szól. A résztvevők olyan fellépőkből csemegézhetnek mint: Ada Kaleh, Ali Nasser, Andrey Pushkarev, Arno aka Einzelkind, Crihan, Denis Kaznacheev, Golan (DJ set), Janeret, Leo Pol (live), Maria von C, Ruben Keyko, Sweely (live), Varhat és Vlad Dinu. Andrey Pushkarev zenéje akár egy építészeti remekmű amely a deep-technotól a house-ig épül fel. Ez a sor Ada Kaleh, Romániai egyik elismert minimalista DJ-je egészíti ki.

Sajnos JP Cooper legújabb albumának csúszásai miatt, tehát a szervezőktől teljesen független okból a brit énekes mégsem lesz jelen, az összes nyári fellépéseit visszamondta. „Minden erőfeszítésünk ellenére a koncert elmarad, de ez nem zárja ki, hogy a jövőbeni fesztiválok egyikén nem találkozhatnak vele a fesztiválozók” – jelentették be a szervezők.

A 2019-es Awake Fesztivál augusztus 15 és 18. között lesz a gernyeszegi Teleki-birtokon. Jegyeket, bérleteket a tickets.awakefestival.ro, iabilet.ro és eventim. ro oldalakon lehet vásárolni 179 lejért, vagy 209 lejért táborhellyel. A fesztivált az EMAGIC és a Culturaft szervezi.

További információkat az Awake Fesztivál honlapján, Facebook és Instagram oldalán és Youtube csatornáján lehet találni.

Az Awake csapata