Design Hét Budapest

  Design Hét Budapest

  SHARE

  Magyarországon ismét megrendezésre került a Design Hét Budapest. Idén október 6-án volt a hivatalos megnyitó, ám bizonyos kiállításokat már 3-tól meg lehetett tekinteni.

  untitled-0428Textiltől és divattól elkezdve, a formatervezés és építészet világán keresztül, egészen a grafikai és animációs alkotásokig minden fellelhető. A város különböző pontjaiban, más-más indíttatású projektek tekinthetőek meg, egyszóval a program nagyon sokszínű.

  untitled-0445A nyitvatartási idő helyszínenként változó, ez lehetőseget nyújt az embernek, hogy minél több helyre eljusson a nap folyamán. Én személy szerint a szombati napom arra áldoztam,hogy a lehető legtöbb kiállításra eljussak, ami bevallom, elég fárasztó volt, de mindenképp megérte. Számos művész világába betekintést nyertem, melyért nagyon hálás vagyok. Jó látni, hogy pici gyerekektől elkezdve, egészen idős korig, minden korosztály érdeklődést nyújt a rendezvény iránt.

  untitled-0443Akinek akad rá lehetősége, mindenképp látogasson el október 15-ig. Ha netán lemaradna, vannak bizonyos programok, melyek novemberig tartanak.