Hajától fogva teperték le az Orbánt kifütyülő lányt Tusványoson

  Hajától fogva teperték le az Orbánt kifütyülő lányt Tusványoson

  SHARE
  Tusnádfürdõ, 2015. július 25. Orbán Viktor miniszterelnök a 26. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktáborban (Tusványos) az erdélyi Tusnádfürdõn 2015. július 25-én. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

  Alig 12 óra telt el azóta, hogy megírtam: a székelyek nem fogják a fejszét beleállítani valakinek a fejébe, csak azért, mert az illető kifütyülné Orbán Viktort. 

  Naiv voltam, azt gondoltam, hogy a médiahabonyok lázálmai nem minősülnek felhívásnak, bár naivitásomra nem sok mentséget tudok felhozni, hisz én is látom, hogy a papucsállatkák szintjére lezüllesztett magyarországi közbeszéd minősége, pontosabban minőségtelensége nálunk is rombol.

  Az Orbán-koncert jó volt. Valahogy Viktor ilyenkor tud úgy beszélni, hogy lehet azon tovább vitázni, gondolkodni stb. Nagy kár, hogy a keresztény-konzervatív-nemzeti szuperhősök nem tudtak felülemelkedni egy lány füttyögési próbálkozásain, ahelyett, hogy teszem azt tapssal fojtották volna bele szót, hajától fogva rángatta le őt egy srác, aki ráadásul gyáván el is sunnyogott utána.

  Azt azonban tényként is leszögezhetjük: az Igazi, Tiltott Csíki Sör tulajdonosa, Lénárd által tönkretett Úz völgyével kapcsolatosan a lánynak van igaza.

  Akárhogy is, ez egy szégyenteljes pillanat. Ránk, vendégfogadó székelyekre nézve.