Middlemist Red – Interjú Ürögdi Ábellel

  Middlemist Red – Interjú Ürögdi Ábellel

  SHARE

  A hét folyamán megjelent a Middlemist Red legújabb száma.  Ürögdi Ábellel, az együttes dobosával készítettünk egy rövid interjút a videoklip kapcsán. 

  Kikkel dolgoztatok együtt?(stáb és színészek)

  Az Ockto Stúdióval kezdtük meg a munkát mikor elkészültünk a dallal és többször is ejtettünk velük egy találkozót, hogy kitaláljunk valamilyen képi világot és sztoriszálat a számhoz. Szerencsére elég hamar körvonalazódott a klip ötlete, elsősorban azt szerettük volna ha a dalszöveg mondanivalója lenne előtérben a képi világban is, de ne szájbarágósan, hanem ízlésesen szépen tálalva. Persze szerettünk volna a valóságtól elrugaszkodottabb jeleneteket is, amik a videó előrehaladtával bukkannak fel. Egy nagyon jó csapatot sikerült összetoborozni. Van köztük táncművész, amatőr színész, egykori színész és modell is.


  Hogy telt a forgatás? Melyek voltak a legnehezebb, legkellemesebb esetleg humorosabb pillanatok?

  A forgatásra mindössze fél napunk volt, szóval nagyon pörgős volt az egész, mi meg baromira élveztük nézni ahogy dolgozik a stáb. A leghumorosabb pillanatokat számomra Jenő (az idősebb férfi a klipben és nem mellesleg Szabó Benedek (galaxisok) apukája!) okozta, ugyanis egy nagyon megkapó kisugárzású férfi, borzasztó jó dumával.


  A teljes album mikorra várható? Számíthatunk még új klipre?

  Mindenképp fog még készülni egy-két klip a 3. album megjelenéséig, amit őszre tervezünk, remélhetőleg a második dal/klip még a nyári fesztiválszezon előtt kijön!


  Hol és mikor hallhatjuk először élőben az új számot?

  A legújabb dalunkat először március 14-én Budapesten az A38 Hajón lehet majd hallani, aztán elvisszük még Szegedre, Pécsre, Debrecenbe és májusban az erdélyi rajongóinkhoz is el szeretnénk juttatni.