Négy napos lesz a harmadik Awake Fesztivál

Négy napos lesz a harmadik Awake Fesztivál

SHARE

Négy naposra nő a gernyeszegi Awake Fesztivál és bejelentette az első fellépőket. A butikfesztiválon augusztus 15-18. között fellép többek között Netsky, JP Cooper, De Staat, Triggerfinger és AJ Tracey is.

A résztvevők a Pussy Riot ritmusaira is tombolhatnak 2019-ben. A romániai fesztiválpiacon egyedülálló helyszín, a Teleki-birtok csodálatos környezete és évszázados fái idén is felejthetetlen élményeket ígérnek.

A liquid drum&bass zenéiről ismert Netsky a leghíresebb DJ-k közé tartozik. Olyan előadókkal dolgozott együtt mint David Guetta, Emeli Sande és Lost Frequencies.

Idén a soul JP Cooper személyében lesz jelent a fesztiválon. Cooper milliók szívét rabolta el, Perfect Stranger című száma a UK Single Chart zenei lista második helyén szerepelt, She’s on my mind száma sem kisebb sikernek örvendett.

A De Staat kirobbanó előadással jelentkezik az Awake színpadán. Az alternatív rockot és elektronikus zenét keverő banda olyan fesztiválokon lépett már fel mint a Glastonbury, Sziget és Lowlands.

A rock vonalat követi a Triggerfinger banda is, akiket a Queens of the Stone Age és a Led Zeppelinnel együtt emlegetnek. Az I Follow Rivers akusztikus feldolgozásuk nemzetközi sikereket ért el.

AJ Tracey előszőr jár romániában. A The Guradian brit lap szerint az ígéretes feltörekvő előadók közé tartozik. Február 8-án adta ki első albumát amelyen a rap stílust a grime-al keveri.

Az oroszországi Pussy Riot nem csak az Awake fesztivál főszínpadán szerepel, hanem jelen lesz a Feed Your Mind platformon is. Az aktivista csoport a protest punk elnevezésű zenei stílusáról ismert. Dalaikban olyan témákkal foglalkoznak, mint a globális felmelegedés, nemi identitás vagy szociális és politikai problémák.

Az Awake szervezői azt is bejelentették, hogy a fellépők listája még nem teljes. Jegyeket, bérleteket a tickets.awakefestival.ro, iabilet.ro és eventim. ro oldalakon lehet vásárolni 139 lejért, vagy 169 lejért táborhellyel.

További információkat az Awake Fesztivál honlapján, Facebook és Instagram oldalán és Youtube csatornáján lehet találni.

Az Awake csapata