Nem menni Fidesz vita Jobbik

  Nem menni Fidesz vita Jobbik

  SHARE

  Gulyás Gergely, a Fidesz frakcióvezetője nem tartja aktuálisnak a Jobbik parlamenti képviselőcsoportját vezető Volner János azon kezdeményezését, hogy vitázzanak egymással.

  A kormánypárti politikus erről szóló levelét a Fidesz-frakció sajtóosztálya juttatta el hétfőn az MTI-hez, válaszul Volner János múlt csütörtöki levelére, amelyben a bevándorlásról szóló vitára hívta a Fidesz-frakció vezetőjét.

  Gulyás Gergely erre úgy reagált: “tekintettel arra, hogy alig egy hónappal ezelőtt volt lehetőségünk álláspontjaink ütköztetésére, a kezdeményezését nem tartom aktuálisnak”.

  “A frakcióvezető úr számára így felszabaduló idő arra is módot ad, hogy a Jobbik a hatóságokkal szembeni törvényes kötelezettségeinek” határidőre tegyen eleget – fogalmazott a Fidesz politikusa válaszában.

  Volner János múlt csütörtöki levelében egyebek mellett azt írta Gulyás Gergelynek: biztos abban, hogy ha az MSZP frakcióvezetőjével nyitott az érdemi vitára, akkor “még inkább nyitott lesz a kihívó erő, a Jobbik – amely lényegesen nagyobb társadalmi támogatottsággal rendelkezik az MSZP-nél – frakcióvezetőjével is vitázni”.

  (MTI)