Összefoglaló a PSD-ügyről és beszélgetés nagymamámmal

  Összefoglaló a PSD-ügyről és beszélgetés nagymamámmal

  SHARE

  Óriási az infláció. Megduplázódott a ROBOR. Kábé 4000 bűnözőt engedtek ki az utcákra. Változik az igazságügyi törvény. A PSD-kormány gyakorlatilag egy bűnszervezet.

  Csak úgy dübörög vígan a lopás-csalás-hazudás, az “érdekképviselet”, az RMDSZ támogatásával.

  Kapcsolódó videó: Dan Voiculescu elítélt bűnöző befogja Malin Bot újságíró száját. Szó szerint.

  Nekem csak az fáj

  A napokban felhívtam nagymamámat, kilyukadtunk a politikához. Mondom a tróger RMDSZ megszavazta az igazságügyi törvények módosítását. Dehát nem mindenki tróger, mert csak Markó, meg a helyi vezetők ügyesek – mondja ő. És Csíkban is milyen jó munkát végeztek. És a mi polgármesterünk is – mondja – milyen ügyes, hogy Erdélyben; sőt a Kárpát medencében egyedülálló szoboravatót szerveztek, lett Petőfi szobor. Helyreállította az egyensúlyt; mert ott van egy román; nem csak kenyérrel él az ember, ez is kell.

  Felmerül a kérdés, hogy ha olyan becsületesek a helyi vezetők, akkor Eckstein-Kovács Péteren kívül miért nem ítélte el egy helyi RMDSZ-es véleményformáló sem az RMDSZ parlamenti ámokfutását és az ezt követő bődületes marhaságokat, amiket nyilatkoztak? Hogy tudja ép elméjű ember az ellenzék mellett békésen tüntetőket a forradalmat szétverő bányászokhoz hasonlítani, kedves Márton Árpád?

  Bár nem csak kenyérrel, de azzal is él az ember, ahogy biztonságérzettel, utakkal és értelmiségi réteggel is, akik szerencsésebb esetben nem angliában mosogatnak kétszer annyi pénzért, mint itthon amennyit bármilyen tisztességes munkával keresnének.

  Ha majd Petőfi marad

  Ha majd Petőfi marad az egyedüli értelmiségi a városban, akkor talán elgondolkodunk azon, hogy a szoborszámolgatáson kívül másra is érdemes lett volna figyelni. Sebaj, Petőfi is fiatal még, talán neki is Bécsben van a jövő.