Sepsi Dash – a bringák és a vintage stílus szerelmeseinek

Sepsi Dash – a bringák és a vintage stílus szerelmeseinek

SHARE

A VintageVelo Neumarkt és a Vocalcycle egyedi eseményre hívja meg rég(ebb)i bringák és a vintage stílus szerelmeseit a Sepsiszentgyörgy melletti Dálnokra, ahol a Gaál kúria csodálatos környezete biztosítja a helyszínt.

A résztvevők retró ruhákban és régi(es) bringáikon tekernek majd ki közösen Dálnokra (indulás a főtérről, 14.00 órakor), ahol a hangulathoz illő párizsi Gipsy Swing koncert várja őket a Lady and the Tramps előadásában, a továbbiakban pedig KARAK biztosítja a korhű talpalávalót, kizárólag bakelitről. Akiknek pedig nincs lehetőségük bringázni, de szívesen részt vennének ezen a hangulatos rendezvényen, a szervezők őket is szívesen látják a helyszínen (delután 5 órai kezdettel).

A szervezők elmondása szerint a program tartalmaz még felvonulós szépségversenyt, svédasztalos lakomát, egyedi koktélokat, Croquet-játékot, jótékonysági tombolát érdekes nyereményekkel (melynek bevételét egy zabolai beteg kisfiú megsegítésére fordítják), valamint sok más meglepetést. A helyszínen ingyenesen lehet sátrazni, a felszerelés kiszállítását pedig a szervezők biztosítják.

Mi kell a részvételhez? (A bringázók számára) ha nem is vintage, de régebbi, városi kerékpár (semmi esetre sem mountain bike), mindenki másnak pedig egy kissé retrósabb öltözet.

VintageVelo Neumarkt

A 2014-ben alakult VintageVelo Neumarkt a rég(ebb)i bringák és a vintage hangulat szerelmesei számára szervez elegáns rendezvényeket, melyek a közös bringázás mellett rendszerint kulturális, illetve jótékonysági töltettel is rendelkeznek.

VocalCycle

A vocalcycle egy sepsiszentgyörgyi kerékpárműhely, mely városi és országúti kerékpárok személyre szabott építésével, restaurálásával foglalkozik. Ez által céljuk népszerűsíteni a kerékpározást mint aktivitást, eszközt, és életstílust.