Szilveszteri banzáj – Moszkva

  Szilveszteri banzáj – Moszkva

  SHARE
  Forrás: Moszkva kávézó hivatalos facebook oldala

  December 31-én a nagyváradi Moszkva kávézóban egy fergeteges szilveszteri eseményen vehettek részt a város lakói. Egy helyszín, három különböző buli, nagyszerű hangulat. Schmieder Árpád, a Moszkva kávézó tulaja avatott be minket a részletekbe. 

  Mesélj nekünk egy keveset a Szilveszterről!

  Tavaly kezdtük el úgy reklámozni a szilveszteri eseményt, hogy három terem, három buli és egy helyszín. Idén viszont megnyitottuk a teraszt is, ”Winter garden” néven. Egy belépő volt, fent szedtük a jegyeket. Gyakorlatilag a három fenti buli volt beugrós, a lenti pedig ingyenes.

  Sokan voltak?

  Szilveszter előtti este egy csomóan hívogattak,hogy jönnének,de már be voltak telve a helyek. Meg ugye a színháznak is volt szilveszteri bulija, úgyhogy egy idő után ők is átjöttek.

  Milyen fellépők voltak?

  A nagyteremben volt a bulinak a magja. A WHODO nevű formáció, 3 srác, saját zenéket csinálnak.

  Forrás: Whodo hivatalos facebook oldala

  Bent a bárnál Moszkva örökzöld zenék mentek, ilyen jó bulizós, pop-rock. Az Apple Roomban pedig spytrans ment. Négy különböző DJ is volt, Psylev, Apollo, XOA és B:Hex. A főatrakció Psylev volt, ő egy aradi srác. Szakmai partnerünk meg egyben jó barátunk is. Emellett volt vizuál a nagyteremben és az almában.

  Forrás: Psylev hivatalos facebook oldala

  Lenn a teraszon az elképzelés az volt, hogy chilles, lassú zenéket fogunk játszani, de annyira begyűltek az emberek, meg mindenki bulizni szeretett volna, hogy végülis minimal-technot játszottunk.

  Meddig tartott?

  Hát, a WHODOsok 6-ig zenéltek a nagyszínpadon,utána pedig Psylev reggel 10-ig nyomta.