Te köcsög marosvásárhelyi magyar választópolgár!

  Te köcsög marosvásárhelyi magyar választópolgár!

  SHARE

  Te köcsög marosvásárhelyi magyar választópolgár!

  A napokban ismét erősödik a nyomás, amit rám helyeztél, amiért így meg amúgy beszélek, amiért ez, meg az, meg amaz, úgyhogy ideje lenne tisztáznunk néhány dolgot.

  Ki a fasz vagy te, hogy beleugatsz abba, hogy beszélek én a tanácsülésen? Méghogy hölgy az illető…, na hallod, há’ minek jött politizálni, ha nem bírja, maradjon a konyhában, a nőknek ott a helye, faszkivan. A lépcsőn bezzeg nem tud a saját lábán feljönni, de pofázni azt tud, Te pedig a pártját fogod, és sajnálod őt. Megnyugtatlak, a szememben ugyanolyan ribanc ő is, mint az a másik némber, akit Amerikából evett haza a fene, hogy itten jogokat védjen nekem. Igen, te is csak egy ribanc kurva buzi vagy, egyetlen hasznom belőled, hogy négyévente rámpecsételsz. Röhögök is rajtad vasárnap esténként, még egy ilyen debilt…

  Hallom, ahogy siránkozol, hogy repülőtér, meg a közpénz.

  Igen, baszki, a köz pénzén utazok szerte a nagyvilágban, mert ez nekem jár, érted? Szinte hallom, hogy sírásra görbül a szád, hogy az igazságos elosztás, meg miegymás. És? Te csak egy faszparaszt vagy, és az is maradsz, nekem pedig jár a dél-koreai kirándulás. Legálisan, érted?

  Újabban már repülőteret is akarsz magadnak, mi? Nem érted, hogy én védelek meg, nem tudják azt a sok rohadt migránst idehozni, na látod, ezért nincs repülőtér, mert ilyen okos vagyok és előrelátó, persze ezt nem érted…, ahogy azt sem, miért röhögök, amikor ezt ide leírtam.

  Méghogy nem jönnek migránsok? És a mi fiataljaink mennek el? Mi vagyok, én az apjuk? Egyik oldalon az elvándoroltak által hagyott űr, a másikon az idő előtt önmagukat felkötők erdeje, igen, tudom, és? Aszed érdekel? Elárulom neked, nem nézek se jobbra, se balra, nem érdekel csak az egyenes, ami a pénzhez visz.

  Igen, hogy ez szerinted nem tisztességes?

  És, fizettek már neked azért, mert tisztességes voltál? Na látod, ezért maradsz te csóró faszparaszt!

  Méghogy védjem az érdekeidet! Ki is vagy te? Rokonom? Nem! S akkó’?

  Kétnyelvű utcanévtáblák miatt sír a szád, de azt nem tudod megmondani, hogy, ha emiatt kell átírjam a fogorvosi rendelőm és az ügyvédi irodám aktáiban az adatokat, akkor azt ki fogja nekem kifizetni? Hö? Talán te? Ugye, hogy nem! Akkor mit is pofázol itt, hülyegyerek….?!

  Mondjuk pofázhatsz nyugodtan, elvégre el kell hitessük mindenkivel, hogy itt demokrácia van, de, ha a zajongásod miatt nem tudok elaludni, akkor tökön rúgatlak a házi idiótámmal, mint azt a másikat a Tutunba’…! (Mellesleg utálom azt a mosdatlan faszkalapot is, de minden tsapatba kell valaki, aki leviszi a szemetet….)

  Zajongsz, hogy nem kéne kivágni a fákat, de az Audimat nem te viszed megmosni, amikor teleszarják a galambok, és nem pótolsz bele a karbantartásába, ugye? Akkor meg minek véded a fákat? Akarod, hogy rajtuk lógjál, mint negyvennégybe’? Az iskoláid sem érdekelnek, a fiaimat már régen nyugatra küldtem tanulni, mert nekem van miből, nem vagyok egy csóró cigány, mint te!

  Most, hogy mindezeket tisztáztuk, remélem megértetted hol a helyed: a pofád zabálásra használod, elvégre azért adunk néha miccset ingyen, és nem ugatsz bele a nagyok dolgába!

  Ja, és 2020-ban ne feledd rám ütni a pecsétet, különben Dan Masca megeszi a magyar gyerekeid szívét! (Persze, én tudom, hogy ez nem igaz, de te olyan hülye vagy, hogy mindig beszopod!)

  Na, mars, dugd meg az asszonyt, és menj holnap dolgozni!

  Tisztelettel

  A marosvásárhelyi magyar politikai elit

  Ghonzó – Kritiq.eu

  (Respect, PILU!)