Te ****** marosvásárhelyi magyar választópolgár! (Facebook-kompatibilis verzió)

  Te ****** marosvásárhelyi magyar választópolgár! (Facebook-kompatibilis verzió)

  SHARE

  Te ***** marosvásárhelyi magyar választópolgár!

  A napokban ismét erősödik a nyomás, amit rám helyeztél, amiért így meg amúgy beszélek, amiért ez, meg az, meg amaz, úgyhogy ideje lenne tisztáznunk néhány dolgot.

  Ki a f*** vagy te, hogy beleugatsz abba, hogy beszélek én a tanácsülésen? Méghogy hölgy az illető…, na hallod, há’ minek jött politizálni, ha nem bírja, maradjon a konyhában, a nőknek ott a helye, f***kivan. A lépcsőn bezzeg nem tud a saját lábán feljönni, de pofázni azt tud, Te pedig a pártját fogod, és sajnálod őt. Megnyugtatlak, a szememben ugyanolyan r***** ő is, mint az a másik n****, akit Amerikából evett haza a fene, hogy itten jogokat védjen nekem. Igen, te is csak egy r*** k*** b*** vagy, egyetlen hasznom belőled, hogy négyévente rámpecsételsz. Röhögök is rajtad vasárnap esténként, még egy ilyen debilt…

  Hallom, ahogy siránkozol, hogy repülőtér, meg a közpénz.

  Igen, b*****, a köz pénzén utazok szerte a nagyvilágban, mert ez nekem jár, érted? Szinte hallom, hogy sírásra görbül a szád, hogy az igazságos elosztás, meg miegymás. És? Te csak egy f***paraszt vagy, és az is maradsz, nekem pedig jár a dél-koreai kirándulás. Legálisan, érted?

  Újabban már repülőteret is akarsz magadnak, mi? Nem érted, hogy én védelek meg, nem tudják azt a sok rohadt migránst idehozni, na látod, ezért nincs repülőtér, mert ilyen okos vagyok és előrelátó, persze ezt nem érted…, ahogy azt sem, miért röhögök, amikor ezt ide leírtam.

  Méghogy nem jönnek migránsok? És a mi fiataljaink mennek el? Mi vagyok, én az apjuk? Egyik oldalon az elvándoroltak által hagyott űr, a másikon az idő előtt önmagukat felkötők erdeje, igen, tudom, és? Aszed érdekel? Elárulom neked, nem nézek se jobbra, se balra, nem érdekel csak az egyenes, ami a pénzhez visz.

  Igen, hogy ez szerinted nem tisztességes?

  És, fizettek már neked azért, mert tisztességes voltál? Na látod, ezért maradsz te csóró f***paraszt!

  Méghogy védjem az érdekeidet! Ki is vagy te? Rokonom? Nem! S akkó’?

  Kétnyelvű utcanévtáblák miatt sír a szád, de azt nem tudod megmondani, hogy, ha emiatt kell átírjam a fogorvosi rendelőm és az ügyvédi irodám aktáiban az adatokat, akkor azt ki fogja nekem kifizetni? Hö? Talán te? Ugye, hogy nem! Akkor mit is pofázol itt, h****gyerek….?!

  Mondjuk pofázhatsz nyugodtan, elvégre el kell hitessük mindenkivel, hogy itt demokrácia van, de, ha a zajongásod miatt nem tudok elaludni, akkor t**** rúgatlak a házi idiótámmal, mint azt a másikat a Tutunba’…! (Mellesleg utálom azt a mosdatlan f***kalapot is, de minden tsapatba kell valaki, aki leviszi a szemetet….)

  Zajongsz, hogy nem kéne kivágni a fákat, de az Audimat nem te viszed megmosni, amikor teles***ják a galambok, és nem pótolsz bele a karbantartásába, ugye? Akkor meg minek véded a fákat? Akarod, hogy rajtuk lógjál, mint negyvennégybe’? Az iskoláid sem érdekelnek, a fiaimat már régen nyugatra küldtem tanulni, mert nekem van miből, nem vagyok egy csóró cigány, mint te!

  Most, hogy mindezeket tisztáztuk, remélem megértetted hol a helyed: a pofád zabálásra használod, elvégre azért adunk néha miccset ingyen, és nem ugatsz bele a nagyok dolgába!

  Ja, és 2020-ban ne feledd rám ütni a pecsétet, különben Dan Masca megeszi a magyar gyerekeid szívét! (Persze, én tudom, hogy ez nem igaz, de te olyan hülye vagy, hogy mindig beszopod!)

  Na, mars, dugd meg az asszonyt, és menj holnap dolgozni!

  Tisztelettel

  A marosvásárhelyi magyar politikai elit

  Ghonzó – Kritiq.eu

  (Respect, PILU!)