Választás 2018 – Fidesz: Gyurcsány Ferenc uszít a külhoni magyarok ellen (Videóval)

  SHARE

  A Fidesz szerint Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke a migránsoknak ellátást követel, a külhoni magyarok ellen pedig uszít.

  A nagyobbik kormánypárt kommunikációs igazgatója ezt arra reagálva közölte hétfőn az MTI-vel, hogy Gyurcsány Ferenc sajtótájékoztatóján azt mondta, helyénvalónak tartja pártja vasárnap bemutatott, Kolozsváron forgatott kampányvideóját, amelyben kitakart arcú és eltorzított hangú határon túli magyarok beszélnek arról, hogy a Fideszre fognak szavazni.

  Kolozsváron mindenki elmegy szavazni a Fideszre

  Megkérdeztük a kolozsváriakat, hogy április 8-án elmennek-e szavazni. Az eredmény döbbenetes! Nézd meg a saját szemeddel! Április 8-án szavazz az egyetlen pártra, amely megszüntetné a határon túli kettős állampolgárok szavazati jogát; szavazz a Demokratikus Koalíció listájára, a 3-as számú listára! Ne hagyd, hogy mások döntsenek helyetted!(A videóban szereplő emberek arcát kitakartuk, hangjukat eltorzítottuk, mert nem célunk senkit kellemetlen helyzetbe hozni, csak a jelenséget akarjuk bemutatni.)

  Posted by Gyurcsány Ferenc on Sunday, March 25, 2018

  Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója azt írta, Gyurcsány Ferenc kolozsvári kampányvideója mindent elmond a baloldal “nemzetellenes” politikájáról: míg a migránsoknak jogokat, lakhatást és ellátást követelnek, addig a határon túl élő magyar emberek ellen uszítanak.

  MTI