VIDEO – Idős néni hal meg Pitești-en a váróteremben miközben a nővér...

  VIDEO – Idős néni hal meg Pitești-en a váróteremben miközben a nővér üvöltözik rá

  SHARE

  Drámai jelenetek az Argeși Megyei Kórházban (Spitalul Judeţean Argeş), Pitești településen. Idős néni ájul el a sűrgősségi várótermében több óra várakozás után. Miután a néni elájult, a megrémült kísérői ölükben vitték be – majdhogynem erőszakkal – az intenzív osztályra.

  FRISSÍTVE: Időközben kiderült, hogy a néni miután orvosi ellátásban részesült, a saját lábán hagyta el a kórházat. A kórház managere továbbra sem elérhető, álláspontjának nem adott hangot.

  A 78 éves nénit már a sürgősségi ajtajáig is ölben hozták, ezután két órán keresztül várakozott a forró váróteremben. Amikor hozzátartozói kétségbeesetten kérték a nővér segítségét, a válasz a következő hangnemben érkezett: “Nem az én hibám, hogy én tartom itt! Megbolondultak? Megértették? Hát jönnek hogy megmondják… Jönnek… Én mit csináljak? Vegyem ölbe?”

  Annak ellenére, hogy az idős hölgy már alíg tudott a széken ülni, a nővér azt javasolta, igyon egy pohár vizet. Viselkedése érezhető módon felháborodást váltott ki a teremben levőkből is.

  Eközben a nő elvesztette eszméletét, ezután hozzátartozói ölben vitték az orvosok ajtajáig.

  Nicoleta Nistor, ott dolgozó orvos elmondta: “Amikor hozzánk megérkezett 10:52-kor, a vérnyomása 12 volt. Két óra szortírozás után, mivel ott nagyon meleg volt, 13 órakor elájult, leesett a vérnyomása 8-ra”

  Az asszisztens, aki elvesztette hidegvérét, elnézést kért a viselkedéséért.