Visszaállította a Facebook Lázár János bécsi videóját (Videóval)

  Visszaállította a Facebook Lázár János bécsi videóját (Videóval)

  SHARE

  A Miniszterelnökséget vezető miniszter rövid időn belül elhíresült, majd letiltott videója visszakerült a népszerű közösségi portálra. A bécsi kommentelők egyöntetűen kiállnak Lázár János mellett.

  A Facebook szerda este visszaállította Lázár János Bécsben készített videóját, amelyet a számos jelentés miatt automatikusan tiltott le a közösségi oldal algoritmusa. A politikus megköszönte a gyors és korrekt intézkedést.

  A videó Magyarországon és Ausztriában egyaránt nagy visszhangot váltott ki. Az osztrák kommentelők egyöntetűen állnak ki a magyar miniszter mellett.

  A legnagyobb példányszámú osztrák napilap, a Kronen Zeitung portálján egymást érik azok a hozzászólások, amelyek igazat adnak a magyar miniszternek.

  Mint ismert, a miniszter a napokban az osztrák főváros 10. kerületében (Favoriten) járt, a közel 200 ezer fős lakosú negyedben szerzett tapasztalatairól pedig a közösségi oldalán számolt be.

  A magyar miniszter egyebek mellett arról beszélt, hogy Bécs a bevándorlás következtében rosszabb hellyé változott, a migránsok pedig teljesen megváltoztatták a városképet.

  Bécs

  Olyan helyen jártam Bécsben, ahol kézzel tapintható a bevándorlás következménye.

  Posted by Lázár János hivatalos oldala on Tuesday, March 6, 2018

  „Olyan helyen jártam Bécsben, ahol kézzel tapintható a bevándorlás következménye” – fogalmazott Lázár. Szerinte Bécs már nem a régi, a migránsok miatt bizonyos területeken kosz, szegénység, rendezetlenség van, ami fájdalmas tény lehet a migránssimogatóknak.

  Később a videót szerda délelőtt 10 óra körül törölték a Facebookról, mert az – állítólag – megsértette az oldal alapelveit. Mint ismeretes, amennyiben többen kifogásolnak egy – szerintük a népszerű közösségi portál alapelveivel ellenkező – tartalmat, a Facebook szinte automatikusan törli azt, amíg meg nem állapítják, valóban ütközik-e a portál szabályaival.

  MTI