Visszalép a Maros KK a férfi kosárlabda-bajnokságból

  Visszalép a Maros KK a férfi kosárlabda-bajnokságból

  SHARE

  Anyagi okok miatt visszalép a Maros Kosárlabda Klub a férfi kosárlabda nemzeti ligából – jelentette be hétfői közleményében a klub vezetősége.

  ‘Az idei szezon problémái következtében kénytelenek vagyunk bejelenteni, hogy a Maros Kosárlabda Klub nemzeti ligás csapata nem folytatja tovább a küzdelmet a bajnokság alsóházi rájátszásában.

  Az anyagi gondok sajnos nem szűntek meg az egyesületnél, ezért nem áll módunkban folytatni a küzdelmet.

  Az alapszakaszt még befejeztük, mert úgy gondoltuk, hogy tartozunk annyival a Román Kosárlabda-szövetség és a bajnoki riválisaink felé, hogy ne bolygassuk fel a bajnoki menetrendet. Sajnos folytatni már nem áll módunkban. Különböző okok vezettek idáig, ezt most ebben a közleményben nem részletezzük, megtettük már számos sajtótájékoztatón és beszélgetésen, az idény folyamán. Tény, hogy ezzel egy nagyon szép és a legeredményesebb szakasza zárul le a marosvásárhelyi kosárlabdának, három bajnoki és két kupadöntővel, megannyi nemzetközi szerepléssel’ – írja a közlemény.

  A klub vezetői köszönetüket fejezték ki az edzőknek és játékosoknak, akik megfordultak a klubnál, a szurkolóknak és támogatóknak, partnereknek, akik az évek során kiálltak a marosvásárhelyi felnőtt kosárlabdáért.

  ‘Kiemelten köszönjük a támogatást a szurkolóinknak, sokszor az ország legjobb szurkolótáborának, hogy jóban-rosszban kitartottak a csapat mellett, együtt örültek velünk a sikereknek, a döntőbe jutásoknak, a győzelmeknek, az egyéni teljesítményeknek és ugyanakkor együtt könnyeztek velünk az elveszített döntők, mérkőzések után. Ígérjük, a marosvásárhelyi férfi kosárlabda nem tűnik el, hanem már a következő idénytől visszatér egy új formában, új felfogással, és egy új, sikeres jövő reményében!’ – zárul a klub közleménye.

  AGERPRES