Voice of Nature- rövid összefoglaló

Voice of Nature- rövid összefoglaló

SHARE

Idén is alkalmunk nyílt betekintést nyerni a Voice of Nature világába. Egy irtó hangulatos, családias, gyerekbarát fesztivál, a természet lágy ölén.

Idén a nagy színpad és a medence melletti kis dj stand környékén két új színpad is volt, a deep stage és a psy stage. Mindenhol más stílusú zenét hallottunk, melyek mégis összhangban voltak egymással. Nem volt zavaró, hisz nem hallatszott át egyik a másikig, ami egy nagy pozitívum. Az emberek is külön-külön, kisebb-nagyobb csoportokban társalogtak,szórakoztak,mindenki elvolt a kis sajátos világában, de eközben mégis mind együtt élték át a pillanatot.

A gyerekek számára volt napközben foglalkozás, a medencénél pedig különböző játékokat tálaltak ki nekik. Vizes zokni dobálástól elkezdve, labda halászaton keresztül, fecskendővel való spriccolásig minden volt. Amikor a gyerekek már megunták, vagy éppenséggel nyugovóra tértek, az idősebb generáció vette át a stafétát. Egy jó hideg sör mellett lubickolva dobigalták egymást, közben pedig javában folyt a buli a medence középén.

SZERENCSÉRE MEDVÉVEL IDÉN SEM SIKERÜLT TALÁLKOZNI.

Az est folyamán ismét megjelentek a “tüzes fiúk “. Virágbotot dobálva szórakoztatták a fesztiválozókat, míg mások a tábortűz melegénél ücsörögtek.

Remélhetőleg jövőre is lehetőségünk lesz ellátogatni erre a mesés helyre.

Ha esetleg valaki megosztaná a fesztiválon átélt élményeit,írjon róla bátran, majd küldje be a szerkesztőségünknek.